Tretmani tela

Telo je dom našeg života i zdravlja i zato zaslužuje svakodnevnu brigu i negu. Nezavisno od proporcija i građe, lepo telo je telo bez toksina i grča, telo koje uživa u svojoj posebnosti i relaksiranosti, telo čiji su pokreti skladni. Svakom telu potrebno je opuštanje. Koža, tkivo i mišići svakodnevno trpe udare vremena, zagađenja i stresa, i treba im pomoći da se toga oslobode.

U salonu Terra Esthetica masaže radimo samo za žene.

Masaža

Masaža je jedan od najboljih i najstarijih metoda opuštanja i isceljenja tela. Suština masaže je dodir, prvo čulo preko kojeg, po rođenju, upoznajemo svet. Dodir znači vezu, sa drugima i sa sobom, dodir doprinosi samopoštovanju. Masaža je i posebna vrsta komunikacije između klijenta i terapeuta. Telo mnogo govori za onog ko zna da sluša.

Različite masažne tehnike deluju na različitim nivoima, ali im je zajednički cilj zdravo telo i dobar protok energije. Masaža uklanja napetost i blagotvorno utiče na rad organa i mišićni tonus.
Terra Esthetica  svoju ponudu zasniva na relax, terapeutskoj  i anticelulit masaži, a njihove varijante zavise od preparata koji se pri masaži koriste a koji obezbeđuju lekoviti efekat i hedonistički osećaj.

Relax masaža tela – opuštajuća masaža celog tela ili leđa, doprinosi prevenciji stresa, boljoj cirkulaciji i uravnoteženju metabolizma, relaksira, tonira, pozitivno deluje na funkcionisanje celog organizma.

Terapeutska parcijalna masaža – masaža usmerena na isceljenje bola, povećanje fleksibilnosti mišića i zalečenje povreda, koristi se kao sastavni deo terapije ili kao način održavanja forme.

Masaza -Terra Esthetica

Masaža čokoladom – Masaža koja vas opušta, neguje i ispunjava bezbrižnošću. Harmonija poznatog mirisa, topline kakaa i mekoće pahulja shea butera, rasterećuje um a kožu čini baršunastom .

Gold sublime masaža – antistres kombinacija regenerativnog  pilinga i masaže uljanim balsamom sa zlatnim česticama. Meke teksture, diskretni, topli mirisi, ekstrakti kavijara, mirte, ambre …opuštaju i neguju, a koža je regenerisana i glatka.

 

Anticelulit program

Celulit je poremećaj vezivnog tkiva pri kojem se u međućelijskom prostoru skupljaju i vezuju toksini, višak vode i masnoće. Koža, u nemogućnosti da se toga oslobodi, spolja dobija izgled pomorandžine kore. Iako se često sreće kod gojaznih osoba, pojava celulita nije nužno vezana za višak kilograma.

Uzroci celulita su različiti, od genetskih predispozicija, loših navika u ishrani, slabe cirkulacije, preko stresa, oslabljene sposobnosti drenaže ogranizma od štetnih materija,  nedovoljnog unosa tečnosti, do hormonskog disbalansa i nedostatka kretanja.
Pre svakog anticelulit tretmana, u našem salonu radi se dijagnoza tipa i stanja savremevnim aparatom Thalgo I Metric.

Anticelulit masaža je najpoznatiji metod za uklanjanje celulita, budući da poboljšava cirkulaciju i drenažu. Specifični masažni pokreti u kombinaciji sa adekvatnim i visokokvalitetnim namenskim preparatima, omogućavaju da se telo oslobodi štetnih materija i da koža vrati elastičnost.

Thalgo anticelulit program – efikasan i prijatan tretman na bazi algi i kiseonika, sastoji se od AHA pilinga, dve vrste pakovanja (za mršavljenje -termo i za zatezanje – krio) i masaže. Smanjuje masne naslage i celulit, oblikuje figuru, glača kožu i zateže. Preporučuje se minimum 7 tretmana.

Pozovite nas i osvojite specijalnu ponudu!