Manikir i pedikir

o
Ruke su one koje pozdravljaju, one koje grle, dodiruju, one koje najviše rade i pokazuju. Negovane ruke su ukras i priča za sebe. Brinite o njima, jer to zaslužuju.
Za uredne i lepe nokte i glatke ruke u našem salonu nudimo vam usluge klasičnog i gel manikira, ojačavanje prirodnih noktiju gelom, izlivanje noktiju (klasično, frenč i poliakril gel) i posebnu anti age negu.
Jednaku pažnju posvećujemo i nezi stopala. Ona nas nose kroz život i zaslužuju da budu lepa i zdrava. Bilo da vam je potreban estetski ili medicinski pedikir, tu smo da vaš korak učinimo lakšim.
Budući da se čitav koncept salona Terra Esthetica zasniva na prirodnosti i nezi, i kod manikira i pedikira nam je izuzetno važno da poštujemo pre svega zdravlje noktiju i kože. Zbog toga koristimo brendove ProNails, Alessandro, Bluesky, Pharmasept.

ProNails  proizvodi čine prirodne nokte lepšim i sjajnijim,  i poštuju strukturu prirodnog nokta. Cilj je ulepšati nokte, a ne sakriti ih. ProNails lakovi za nokte ne sadrže: dibutilftalat, kamfor, formaldehid, formaldehid smolu i toluen, što znači da su mnogo zdraviji za vaše nokte. Spa nega ProNails vodi računa o koži ruku, da bude ponovo nežna, glatka, hidrirana.

Alessandro lakovi su takođe prirodni,  7 FREE, 100% Vegan, 100% netoksični: bez parabena, formaldehida, dibutylphthalat (DBP), xylol (kiselina), kamfora, formaldehid smole i toluena. Novi Alessandro lakovi u sebi sadrže bazni zaštitni sloj (wink) pa ih možete naneti i bez baznog zaštitnog sloja i pri tome vaši nokti nakon skidanja laka neće biti obojeni.

 

manikir-small
113456a093727bcf445a1d3e39fb0747

Kod ojačavanja prirodnih noktiju gelom, koristimo Alessandro FX One. To je potpuno novi i jedinstveni gel koji je klasa za sebe po teksturi, tretmanu i rezultatima. Inovativni sastojci, vrhunske sintetičke veze i nove komponente kombinovane su tako da se dobije maksimalna fleksibilnost gela, pri čemu ne dolazi do oslobađanja nikakve toplote. Rezultat je kompletno nov, prirodan osećaj nošenja noktiju.

Za gel manikir i pedikir izabrali smo lakove BlueSky. Prednost Bluesky  trajnih lakova jeste neosporna trajnost kao i akcenat na zdravlju noktiju. Otklanjaju se otapanjem za 10 minuta,  te je izbegnuta  agresija na prirodan nokat. Hemijski sastav ovih trajnih lakova ukazuje na izuzetno malu prisutnost gela, te prilikom brzog sušenja u UV ili LED lampi, ne dolazi do zagrevanja nokta i osećaja peckanja. BlueSky lakovi traju nedeljama, postojani su i izdržljivi, i mogu da se koriste i na prirodnim i na veštačkim noktima.

Pozovite nas i osvojite specijalnu ponudu!