08
Maj

Thalgo – morska bašta lepote

Llider u svetskoj profesionalnoj kozmetici na bazi algi i drugih morskih sastojaka, Thalgo je inicijator holističke filozofije u kozmetici. Njegove formule su bez parabena i GMO, a proizvodi su pogodni za vegetarijance i vegane. Stručnjaci Thalga izdvojili su više od 50 utvrđenih morskih principa, koji su  koncentrisani u ekskluzivnim sastojcima Thalgovih proizvoda. Brojni luksuzni spa centari i hoteli u svetu izabrali su Thalgo za partnera.  Osim kozmetičkih preparata, u ponudi je i  visokokvalitetna nutritiva – dodaci ishrani koji iznutra utiču na lepši izgled i na poboljšanje zdravlja u celini.

Osim vrhunskog kvaliteta i efikasnosti, Thalgo nudi i posebno iskustvo za čula. Svaki tretman je jedan mali ritual koji vas u potpunosti relaksira. Upravo zato je i izbor našeg salona.

U trenutnoj ponudi nalaze se Cold tretman za suvu i osetljivu kožu, Hydra marine za hidrataciju, popularni hijaluronski anti age tretman, Aquarelle za masnu kožu i tretman za trenutnu blistavost kože. Sve njih prati odgovarajuća kućna nega, prilagođena potrebama kože.

U programima za telo posebno mesto zauzima inovativni Kiseonik tretman za oblikovanje tela. Salonski tretman sa OXY ACTIVE tehnologijom, dizajniran je da celulit i masne naslage eliminiše u četiri ključna koraka i telo ponovo učini zdravim i čvrstim. Preparati za detoksifikaciju i mršavljenje koje takođe možete nabaviti kod nas doprineće boljem, uspešnijem i trajnijem efektu tretmana.

Odaberite i vi nešto za sebe iz Thalgo morske bašte lepote.