Posebna ponuda – Ella bache tretmani lica

Ove jeseni za vas salon Terra Esthetica predstavlja posebnu ponudu Ella Bache tretmana lica

Francuska kozmetika Ella Bache već 80 godina očarava žene širom sveta svojim vrhunskim kvalitetom. Ta magija se zasniva na predivnim teksturama i mirisima i vidljivim rezultatima nakon kratkog perioda korišćenja salonskih tretmana i proizvoda za kućnu negu.
Filozofija brenda Ella Bache je jedinstvnost nas samih: kao što smo svi mi jedinstveni, tako su jedinstvene i naše kože. Svaka ima svoje karakteristike, koje se menjaju pod uticajima vremenskih prilika, godina, stresa i načina života.
Za sve te razlike i promene Ella Bache ima relevantan odgovor.
Ove jeseni smo za vas pripremili posebne popuste na sve ELLA BACHE tretmane lica.

Tretmani uključuju profesionalnu dijagnostiku kože i njenih potreba, i u skladu sa dobijenim rezultatima analize odgovarajući tretman nege.

IZDVAJAMO:
TRETMAN ZA OSETLJIVU, REAKTIVNU I KUPEROZNU KOŽU
Ella Bache Sensibeautics tretman – potpuno olakšanje za nežnu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi. Umirujući serum, masaža kabuki četkicama i penasta maska sa probioticima, beta karotinom i antioksidansima iz borovnice ublažavaju crvenilo i iritacije, relaksiraju i hidriraju. Osetljiva koža postaje otpornija, kapilari su manje vidljivi .

TRETMAN HIDRATACIJE
Ella Bache tretman za hidrataciju – na bazi hijalurona, shea butera, E vitamina, lipozoma i polifenola jabuke, izvanredan je za dehidriranu kožu lica. Serum i krem maska čine kožu momentalno hidriranom, svežom i blistavom. Deluje dubinski i antioksidativno.

ANTI AGE TRETMANI
Ella Bache Eternity tretman – prefinjen baršunast tretman sa dve maske, hrani, hidrira i koriguje znakove starenja. Koža je prosvetljena, meka i svilenkasta a konture lica redefinisane. Pogodan tretman za žene u menopauzi jer rešava probleme kože prouzrokovane hormonalnim disbalansom.
Ella Bache Morpho structure tretman – efektan tretman za podmlađivanje. Čini ga lifting serum sa trenutnim učinkom i maska sa efektom zatezanja bora. Uz pomoć specijalne masaže, glača i revitalizuje kožu, prosvetljuje ten i daje volumen licu.
Tretmani protiv bora i za zatezanje kože neophodni su za održavanje dobrog izgleda zrele kože. Uz njih se preporučuje korišćenje adekvatnih krema i seruma koji će pojačati učinak. Ukoliko se želi ciljano delovati na jedan od problema – bore ili opušten tonus, radi se nekoliko odgovarajućih tretmana u nizu.

POSEBNI TRETMANI
Ella Bache tretman za očnu zonu – Ovaj poseban polusatni tretman otklanja umor, tamne kolutove i natečenost kapaka, osvežava, hidrira, umiruje i ublažava fine bore. Fina drenažna masaža kombinuje se sa posebnom organskom peel off maskom ili bioceluloznom patch maskom i tako u sinergiji relaksiraju očnu zonu i vraćaju pogledu sjaj. Sama maska može se, prema želji i potrebi, dodati i bilo kom tretmanu lica u salonu.

Ella Bache Espresso tretman (posebno se preporučuje muškarcima) – tretman na bazi ekstrakta kafe i biljaka. Enzimski piling, masaža lica, i izvanredna peel off maska sa desetinom blagotvornih sastojaka otklanjaju umor, hidriraju i toniraju kožu. Koža postaje sveža i glatka. Tretman jeste prvenstveno namenjen muškarcima, ali se može raditi i na ženskim kožama.

Naša misija je prepoznavanje individualnih potreba i vidljiv krajnji rezultat. To postižemo preciznom dijagnozom, vrhunskom kozmetikom i neinvanzivnim pristupom.
Kontaktirajte nas i zakažite tretman još danas. Iskoristite SJAJNE POPUSTE.
+381 63 63 20 83
Terra Esthetica je mesto poverenja. Mesto gde se koža seti koliko je lepa.