O nama

Ko smo mi

Vaša kuća lepote

Terra Esthetica je kozmetički salon posvećen nezi lica i tela.
Verujemo da lepota izvire iz sklada, zdravlja i zadovoljstva, a da se održava stalnom negom. Zato spajamo dobar osećaj i dobar izgled, znanje i tehnologiju, prirodu i nauku.
Naš cilj je zdrava i negovana koža, relaksirano telo, zadovoljan klijent. Naša misija je prepoznavanje individualnih potreba i vidljiv krajnji rezultat. Naš put je precizna dijagnoza, vrhunska kozmetika i neinvanzivni pristup.

Želimo da se osećate sigurno i opušteno. I znamo da naša posvećenost, brojni tretmani lica i tela i prijatan ambijent salona tome doprinose. Poklonite nam poverenje i radujte se efektima!

Vrhunski preparati

Za partnere smo izabrali renomirane francuske kozmetičke brendove: Thalgo i Ella Bache. Uz njih su i nemački Klapp i Janssen i španski Germaine de Capuccini. Naši tretmani lica i tela su prijatni i efikasni. Oni sadrže najbolje prirodne sastojke, moć algi, biljaka i kiseonika. Tako simbolizuju tri osnovna elementa: zemlju, vodu i vazduh, a vatru, kao četvrti element, prepoznaćete u našoj posvećenosti. Vrhunski preparati, stručnost i poverenje vraćaju pravu suštinu vašoj koži.
Terra Esthetica pomaže koži da se seti koliko je lepa. Mi činimo lepotu vidljivom.

Naš tim

Tatjana Venčelovski

Vlasnica salona, kozmetologijom i masažom počela da se bavi 1995.godine. Bira vrhunski kvalitet, znanje, redovnu negu, dobru energiju. U salonu radi tretmane lica, relax masaže i anticelulit programe. Glumica, copywriter, autorka tri knjige. Voli muziku, putovanja i kuvanje.

Reč stručnjaka

Ne dozvolite da zima naruši stanje vaše kože, a ni vaše raspoloženje.  Pravo vreme je za tretmane sa voćnim kiselinama čije blagotvorno dejstvo možete koristiti do proleća. Prijaće vam i hranljivi tretmani, koji će kožu snabdeti potrebnim lipidima i ojačati je. Posebno vodite računa o osetljivoj koži.

Ne zaboravite stopala i pogotovo ruke, negujte ih, priuštite im spa tretman .

Masaža će uvek prijati i opustiti vas. Mišići umeju da se stegnu  ne samo od stresa, već i od vetra i hladnoće. Ušuškajte se u mirise i blagotvorna dejstva ulja sa  arganom, lavandom, zelenim čajem ili u zlatni kavijar gel i zaboravite napetost.