O nama

Ko smo mi

Vaša kuća lepote

Terra Esthetica je kozmetički salon posvećen nezi lica i tela.
Verujemo da lepota izvire iz sklada, zdravlja i zadovoljstva, a da se održava stalnom negom. Zato spajamo dobar osećaj i dobar izgled, znanje i tehnologiju, prirodu i nauku.
Naš cilj je zdrava i negovana koža, relaksirano telo, zadovoljan klijent. Naša misija je prepoznavanje individualnih potreba i vidljiv krajnji rezultat. Naš put je precizna dijagnoza, vrhunska kozmetika i neinvanzivni pristup.

Želimo da se osećate sigurno i opušteno. I znamo da naša posvećenost, brojni tretmani lica i tela i prijatan ambijent salona tome doprinose. Poklonite nam poverenje i radujte se efektima!

Vrhunski preparati

Za partnere smo izabrali renomirane francuske kozmetičke brendove: Thalgo, Ella Bache, Payot. Uz njih su i nemački Klapp i Janssen i španski Skeyndor i Germaine de Capuccini. Naši tretmani lica i tela su prijatni i efikasni. Oni sadrže najbolje prirodne sastojke, moć algi, biljaka i kiseonika. Tako simbolizuju tri osnovna elementa: zemlju, vodu i vazduh, a vatru, kao četvrti element, prepoznaćete u našoj posvećenosti. Vrhunski preparati, stručnost i poverenje vraćaju pravu suštinu vašoj koži.
Terra Esthetica pomaže koži da se seti koliko je lepa. Mi činimo lepotu vidljivom.

Naš tim

Tatjana Venčelovski

Vlasnica salona, kozmetologijom i masažom počela da se bavi 1995.godine. Bira vrhunski kvalitet, znanje, redovnu negu, dobru energiju. U salonu radi tretmane lica, relax masaže i anticelulit programe. Glumica, copywriter, autorka tri knjige. Voli muziku, putovanja i kuvanje.

dr Jasna Janjić Jovanović

Lekarka, sa petogodišnjim iskustvom u oblasti anti-aging procedura i sertifikatima sa edukacija u zemlji i inostranstvu. Koristi isključivo injekcione tehnike u nezi, podmlađivanju kože i estetskim korekcijama. U salonu radi aplikaciju botoksa i hijaluronskih filera. Uživa u dobrim knjigama i filmovima, voli mačke, a hobi joj je uređenje enterijera.

Katarina Petrović

Kozmetologijom se bavi 15 godina, i još uvek uživa u svom poslu i vidljivim rezultatima. U salonu radi tretmane lica, anticelulit masažu, depilaciju, ali posebno voli manikir i pedikir. Fan je novih tehnologija i računara. Ipak, kao posvećenoj majci, najveće zadovoljstvo i ispunjenje joj predstavlja vreme provedeno sa detetom.

Reč stručnjaka

U zimskom periodu vaše lice i ruke su prvi na udaru niskih temperatura i neprijatnog vetra. Važno je da ih zaštitite pravilnom negom i sprečite isušivanje i oštećenja. Obavezno nanosite kremu pre izlaska napolje i svakako priuštite koži profesionalne tretmane koji će je nahraniti i ojačati.

Hladno vreme je pogodno i da počnete tretmane voćnim kiselinama. Posle njih koža će biti pročišćena, dobro hidrirana i zategnuta, a fleke i manji ožiljci će izbledeti.

Iako je zaštićeno odećom, ne znači da telu  ne treba pažnja. Preporučujemo masažu toplom čokoladom i svećom, koje će telo ugrejati, opustiti i nahraniti, i dobar pedikir koji će stopalima vratiti mekoću i zdrav izgled.