O nama

Ko smo mi

Vaša kuća lepote

Terra Esthetica je kozmetički salon posvećen nezi lica i tela.
Verujemo da lepota izvire iz sklada, zdravlja i zadovoljstva, a da se održava stalnom negom. Zato spajamo dobar osećaj i dobar izgled, znanje i tehnologiju, prirodu i nauku.
Naš cilj je zdrava i negovana koža, relaksirano telo, zadovoljan klijent. Naša misija je prepoznavanje individualnih potreba i vidljiv krajnji rezultat. Naš put je precizna dijagnoza, vrhunska kozmetika i neinvanzivni pristup.

Želimo da se osećate sigurno i opušteno. I znamo da naša posvećenost, brojni tretmani lica i tela i prijatan ambijent salona tome doprinose. Poklonite nam poverenje i radujte se efektima!

Vrhunski preparati

Za partnere smo izabrali renomirane francuske kozmetičke brendove: Thalgo i Ella Bache. Uz njih su i nemački Klapp i Janssen i španski Skeyndor i Germaine de Capuccini. Naši tretmani lica i tela su prijatni i efikasni. Oni sadrže najbolje prirodne sastojke, moć algi, biljaka i kiseonika. Tako simbolizuju tri osnovna elementa: zemlju, vodu i vazduh, a vatru, kao četvrti element, prepoznaćete u našoj posvećenosti. Vrhunski preparati, stručnost i poverenje vraćaju pravu suštinu vašoj koži.
Terra Esthetica pomaže koži da se seti koliko je lepa. Mi činimo lepotu vidljivom.

Naš tim

Tatjana Venčelovski

Vlasnica salona, kozmetologijom i masažom počela da se bavi 1995.godine. Bira vrhunski kvalitet, znanje, redovnu negu, dobru energiju. U salonu radi tretmane lica, relax masaže i anticelulit programe. Glumica, copywriter, autorka tri knjige. Voli muziku, putovanja i kuvanje.

dr Jasna Janjić Jovanović

Lekarka, sa petogodišnjim iskustvom u oblasti anti-aging procedura i sertifikatima sa edukacija u zemlji i inostranstvu. Koristi isključivo injekcione tehnike u nezi, podmlađivanju kože i estetskim korekcijama. U salonu radi aplikaciju botoksa i hijaluronskih filera. Uživa u dobrim knjigama i filmovima, voli mačke, a hobi joj je uređenje enterijera.

Katarina Petrović

Kozmetologijom se bavi 15 godina, i još uvek uživa u svom poslu i vidljivim rezultatima. U salonu radi tretmane lica, anticelulit masažu, depilaciju, ali posebno voli manikir i pedikir. Fan je novih tehnologija i računara. Ipak, kao posvećenoj majci, najveće zadovoljstvo i ispunjenje joj predstavlja vreme provedeno sa detetom.

Reč stručnjaka

Prve hladnije dane dočekajte spremni. Ako ste se tek vratili sa odmora, vratite koži potrebnu vlažnost koju je izgubila sunčanjem. Da biste ojačali imunitet kože predlažemo regenerativne tretmane bogate matičnim mlečom, maslinovim uljem, vitaminom C. Razmišljajte i o voćnim kiselinama čije blagotvorno dejstvo možete koristiti do proleća.

Masaža će uvek prijati i opustiti vas u jesenjim danima koji dolaze. Zadržite sjaj leta birajući masažu gold bazamom, ili ušuškajte telo i um u miris tople čokolade.