01
Sep

Ella Bache – jedinstvenost kao model nege

Madame Ella Bache rođena je 1900.godine i bila je prva žena koja je diplomirala farmaciju u Budimpešti. Još kao vrlo mlada, a sa vrlo inventivnim duhom, spravljala je sama svoje kozmetičke proizvode. Dvadesetih godina prošlog veka kozmetički tretmani nisu postojali, i to je za Ellu bio veliki izazov. Želela je da nauči žene da neguju svoju kožu i da stvori proizvode koji će to omogućiti na prijatan i efikasan način. I uspela je.  Svoju kozmetičku kompaniju osnovala je 1936.godine.

 

 

Ella Bache bila je pionir u korišćenju ekstrakata iz voća, paradajza i algi u kozmetici, lansirala je prvi topli kozmetički vosak u Evropi, stvorila je prvu bazu za šminkanje koja ne isušuje već neguje kožu, sa svojim konsultantima udarila je temelje korišćenja voćnih kiselina u kozmetici, kao i hijaluronske kiseline za hidriranje i učvršćivanje kože. Za nju, biti inovativan i kreativan je bilo potpuno prirodno i hrabrila je druge da neguju taj duh.

 

Filozofija brenda Ella Bache ostala je ista ona koju je sama Ella zagovarala: da kao što smo i mi jedinstveni, tako su jedinstvene i naše kože. Svaka ima svoje karakteristike, ali i one variraju pod uticajima kao što su godine starosti, stres, spoljašnje okruženje. Za sve te razlike i promene Ella je želela da nađe pravi odgovor.

I mi u salonu Terra Esthetica verujemo u posebnost, zato je Ella Bache naš izbor. I zato se trudimo da nega kože svakog klijenta bude jedinstvena upravo onoliko koliko je jedinstvena ta osoba.

U ponudi salona trenutno su delikatni tretman za očnu zonu, lekoviti tretman za čišćenje masne kože, hidrirajući tretman sa hijaluronom, prefinjeni Sensibeautics tretman za osetljivu kožu, Morpho structure tretman za lifting i botoks efekat, baršunasti i regenerativni Eternity anti-age tretman i Espresso tretman za lifting i uklanjanje umora, namenjen  i muškarcima i ženama.