08
Maj

Dr Renaud – srećna kozmetika

Dr Renaud je poznati francuski brend, decenijama u svetskom kozmetičkom vrhu. Spajajući prirodu i nauku, stručnjaci ove kuće su pioniri u pretvaranju prirodnih sastojaka u efikasna sredstva za negu kože.
Bogatstvo sastojaka na bazi ekstrakata iz organskog voća i cveća uklopljeno je u jednostavne linije koje sadrže izuzetno efikasne preparate. Tretmani su prijatni, mirišljavi, opuštajući, prilagođeni potrebama i vremenu modernih klijenata. Puna vrednost oseti se, naravno, u sinergiji profesionalne i kućne nege.

Dr Renaud – srećna kozmetika

Posebna, originalna karakteristika Dr Renaud preparata jeste njihov inovativni patent: neuro-fito-oksigenirajući kompleks koji pomaže oksigenizaciju ćelija i ciljajući na nervi sistem kože, neutrališe efekte stresa. Koža je umirena i lakše upija aktivne materije koje joj se obezbeđuju tokom tretmana i negom kod kuće. Zato je vaša koža više nego zahvalna, a iz salona odlazite s osmehom na licu.

Salon Terra Esthetica iz Dr Renaud programa nudi sledeće linije za negu lica: limeta za masnu kožu, malina za hidriranje, iris kao antiage tretman, šargarepa za sjaj i regeneraciju, dudinja za izbeljivanje kože i regenerativni tretman sa voćnim kiselinama.
Tretmani traju sat vremena.

Čekamo vas da zajedno isprobamo ove lagane teksture i predivne mirise i da se uverite sami u odlične rezultate.