Estetske korektivne procedure

Estetske i antiaging dermalne procedure relativno su nove grane  i usmerene su ka korekciji nepravilnosti kože i usporavanju starenja. Bezbedne su i minimalno invazivne. Osim značajnog estetskog efekta, njihov zadatak je da uspostave balans i sačuvaju vitalnost kože. Konturisanje lica, popunjavanje i brisanje bora, naglašavanje jagodica…samo su neki od postupaka.

Estetske korekcije treba da rade isključivo stručno edukovani lekari .

Terra Esthetica svojim klijentima nudi najtraženije i najpopularnije tehnike:

•    Aplikaciju hijaluronskih gel filera (Teosyal, Princess i Juvederm)
•    Aplikaciju botoksa (Alergan)

Botoksom se tretira gornja trećina lica (bore na čelu i oko očiju) i zahvat zapravo podrazumeva blokiranje mišića koji su zaduženi za mimiku u određenoj regiji. Efekti takve procedure su: ravno i podignuto čelo, podignuti kapci i ugao oka, regija očne zone bez bora i  podmlađen i svež izgled u celini. Procedura je gotovo bezbolna jer se radi vrlo tankim iglicima. Efekat traje u proseku šest meseci.
Hijaluronskim filerima se popunjava nedostatak volumena i duboke bore: bore od nosa do usana (nazolabijalne), od usta prema bradi, jagodice, povećavaju se i koriguju usne i remodeluje vilična linija, brada i nos. Za različite regije lica koriste se fileri različite gustine. Trajnost filera zavisi od njegovog kvaliteta, gustine, količine i načina aplikacije, ali i brzine metabolizma u koži pojedinca.
Estetske procedure u salonu Terra Esthetica obavlja lekarka, a koriste se samo registrovani, bezbedni i visokokvalitetni preparati nabavljeni od zvaničnih distributera ili u ovlašćenoj apoteci.

Pozovite nas i osvojite specijalnu ponudu!