O nama

Ko smo mi

Vaša kuća lepote

Terra Esthetica je kozmetički salon posvećen nezi lica i tela.
Verujemo da lepota izvire iz sklada, zdravlja i zadovoljstva, a da se održava stalnom negom. Zato težimo da spojimo dobar osećaj i dobar izgled, znanje i tehnologiju, prirodu i nauku.
Naš cilj je zdrava i negovana koža, relaksirano telo, zadovoljan klijent. Naša misija je prepoznavanje individualnih potreba i vidljiv krajnji rezultat. To postižemo preciznom dijagnozom, vrhunskom kozmetikom i neinvanzivnim pristupom.

Želimo da se osećate sigurno i opušteno, i verujemo da će prijatan ambijent salona pomoći da zajedno sa nama uživate u raznovrsnim tretmanima i njihovim efektima.

Vrhunski preparati

Za partnere smo izabrali renomirane francuske kozmetičke brendove: Thalgo, Ella Bache i Dr Renaud. Naši tretmani lica i tela su prijatni i efikasni. Oni sadrže najbolje prirodne sastojke, moć algi, biljaka i kiseonika. Tako simbolizuju tri osnovna elementa: zemlju, vodu i vazduh, a vatru, kao četvrti element, prepoznaćete u našoj posvećenosti. Vrhunski preparati, stručnost i poverenje vraćaju pravu suštinu vašoj koži.
Terra Esthetica pomaže koži da se seti koliko je lepa. Mi činimo lepotu vidljivom.

Naš tim

Tatjana Venčelovski

Vlasnica salona, kozmetologijom i masažom počela da se bavi 1995.godine. Bira vrhunski kvalitet, znanje, redovnu negu, dobru energiju. U salonu radi tretmane lica, relax masaže i anticelulit programe. Glumica, copywriter, autorka tri knjige. Voli muziku, putovanja i kuvanje.

dr Jasna Janjić Jovanović

Lekarka, sa petogodišnjim iskustvom u oblasti anti-aging procedura i sertifikatima sa edukacija u zemlji i inostranstvu. Koristi isključivo injekcione tehnike u nezi, podmlađivanju kože i estetskim korekcijama. U salonu radi aplikaciju botoksa i hijaluronskih filera. Uživa u dobrim knjigama i filmovima, voli mačke, a hobi joj je uređenje enterijera.

Reč stručnjaka

Promena vremena i prvi jesenji dani utiču i na vašu kožu. Moguće je da osetite da je suva, zategnuta, da burnije reaguje na promene temperature, vetar, ili da joj odjednom postojeća nega nije dovoljna. Vreme je da je umirite i ojačate, i vratite joj balans. Jesen je pravo vreme i da počnete anti age tretmane.

Takođe, period novih obaveza nakon godišnjih odmora, nedostatak sunca, nestabilno vreme, mogu da pospeše stres i napetost mišića. Dobra masaža će vas opustiti i vratiti vam energiju.