O nama

Ko smo mi

Vaša kuća lepote

Terra Esthetica je kozmetički salon posvećen nezi lica i tela.
Verujemo da lepota izvire iz sklada, zdravlja i zadovoljstva, a da se održava stalnom negom. Zato spajamo dobar osećaj i dobar izgled, znanje i tehnologiju, prirodu i nauku.
Naš cilj je zdrava i negovana koža, relaksirano telo, zadovoljan klijent. Naša misija je prepoznavanje individualnih potreba i vidljiv krajnji rezultat. Naš put je precizna dijagnoza, vrhunska kozmetika i neinvanzivni pristup.

Želimo da se osećate sigurno i opušteno. I znamo da naša posvećenost, brojni tretmani lica i tela i prijatan ambijent salona tome doprinose. Poklonite nam poverenje i radujte se efektima!

Vrhunski preparati

Za partnere smo izabrali renomirane francuske kozmetičke brendove: Thalgo i Ella Bache. Uz njih su i nemački Klapp i Janssen i španski Skeyndor i Germaine de Capuccini. Naši tretmani lica i tela su prijatni i efikasni. Oni sadrže najbolje prirodne sastojke, moć algi, biljaka i kiseonika. Tako simbolizuju tri osnovna elementa: zemlju, vodu i vazduh, a vatru, kao četvrti element, prepoznaćete u našoj posvećenosti. Vrhunski preparati, stručnost i poverenje vraćaju pravu suštinu vašoj koži.
Terra Esthetica pomaže koži da se seti koliko je lepa. Mi činimo lepotu vidljivom.

Naš tim

Tatjana Venčelovski

Vlasnica salona, kozmetologijom i masažom počela da se bavi 1995.godine. Bira vrhunski kvalitet, znanje, redovnu negu, dobru energiju. U salonu radi tretmane lica, relax masaže i anticelulit programe. Glumica, copywriter, autorka tri knjige. Voli muziku, putovanja i kuvanje.

dr Jasna Janjić Jovanović

Lekarka, sa petogodišnjim iskustvom u oblasti anti-aging procedura i sertifikatima sa edukacija u zemlji i inostranstvu. Koristi isključivo injekcione tehnike u nezi, podmlađivanju kože i estetskim korekcijama. U salonu radi aplikaciju botoksa i hijaluronskih filera. Uživa u dobrim knjigama i filmovima, voli mačke, a hobi joj je uređenje enterijera.

Katarina Petrović

Kozmetologijom se bavi 15 godina, i još uvek uživa u svom poslu i vidljivim rezultatima. U salonu radi tretmane lica, anticelulit masažu, depilaciju, ali posebno voli manikir i pedikir. Fan je novih tehnologija i računara. Ipak, kao posvećenoj majci, najveće zadovoljstvo i ispunjenje joj predstavlja vreme provedeno sa detetom.

Reč stručnjaka

Toplo vreme donosi potrebu da na drugi način brinemo o koži. Prolećne nestabilnosti, sparina, jako sunce, pojačano znojenje uslovljavaju negu koja se bazira na čišćenju kože i hidrataciji pre svega. Osvežavajući tretmani bogati mikroelementima, C vitaminom, hijaluronom…  kožu vlaže ali je ne opterećuju. Preporučujemo i mezoporaciju za koju uvek možete naći vremena.

Vreme je i kada otkrivamo ruke, noge i stopala. Zato su i depilacija i pedikir veoma važni, kao i anticelulit tretmani, uz dodatak preparata koji pomažu detoksifikaciju.